Luani lufton kundër 20 hijenave për mbijetesë, por shikoni se si e shpëton luani tjetër

Edhe luanët kanë nevojë për pak ndihmë kohë pas kohe … edhe nëse është nga luanët e tjerë.
Nuk na besoni? Mirë, për fat të mirë BBC Earth ka kapur një pamje të mrekullueshme të një luani të artë duke që sulmohet nga një tufë hijenash, vetëm për të shpëtuar në minutën e fundit, transmeton lajmi.net.

Nuk kalon shumë kohë para se ai të takojë një paketë prej 20 hijenash, të cilat fillojnë ta sulmojnë atë sepse është për momentin i vetmuar.
Tani, për një luan, një ose dy hijen paraqesin pak problem. Kur është fjala për një bandë prej 20, megjithatë, shkalla është në favor të tyre me anë të peshës së numrit.

Ai përpiqet të mbrojë veten duke u ulur dhe herë pas here duke i sulmuar hijenat një nga një, por shanset nuk duken mirë.

Me gjithë shpresën e humbur në dukje, është kushëriri i Kuq, Tatu, i cili i kursen ditën. Ai kishte dëgjuar klithmat e shqetësimit të anëtarit të familjes së tij, dhe në modën e Mufasës dallohej për shpëtimin e tij. Së bashku, të dy arrijnë të shmangin tufën prej 20 hijenash, duke bërë që ato të ikin me bishtin e tyre midis këmbëve.

Për të parë pamjet e mrekullueshme, shikoni videon më poshtë. /Lajmi.net/