Moderatori e provokon Teutën për Bleron në emision live, Ja reagimi saj! (Video)

Në anën tjetër, aktorja Teuta Krasniqi ka folur për shumë gjëra, transmeton Gazeta NewBorn.Ajo ka folur edhe për martesën e Bleros, e cila do të ndodh me 21 shtator të vitit të ardhshëm.
Teuta, ka treguar edhe për atë nëse do të merr apo jo pjesë në martesën e Bleros dhe Afrona Dikës raporton portali /Gazeta NewBorn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *