Në ç’mëkat kanë hyrë Shkurta, Shyhretja e Mahmuti?

Është fjala për Shyhrete Behlulin, Shkurte Fejzën dhe Mahmut Feratin. Këta, të tre, janë këngëtarë të njohur dhe të pëlqyer gjithandej.
E, mes vlerave është thënë se këngëtarët më nuk i kanë raportet ndërmjet veti si dikur.
As këtë herë, në fund të këtij viti, tek edhe bëhen xhirime e realizime të programe festive për Vitin e Ri, këta të tre nuk do i shohim bashkë, ashtu siç i shihnim dikur. E, pse? Mëkat apo jo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *