Nëna e Lorik Canës qenka një yll dhe ne s’e paskemi vënë re!

Zonja Cana, një grua bjonde 56-vjeçare, e fisme, plot elegancë e sharm, u fokusua nga kamerat e pranishme teksa emocionohej nga fjalët që kryeminsitri i vendit Edi Rama i dedikoi figurës së të birit.

E lumtur e duke munduar të fsheh lotët nga sytë, nëna e kapitenit tërhoqi vëmendjen e të gjithëve për shkak të kuriozitetit dhe faktit se për të dihet shumë pak e madje e kemi parë vetëm një herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *