Sinan Hoxha qan me lotë nga befasia që iu bë n’Kosovë Show (Video)

Këtë të diel është edicioni më i ri n’Kosovë Show, mysafir është këngëtari Sinan Hoxha.Shumë humor, batuta dhe momente interesante në këtë emision që drejtohet nga showmeni, Shpëtim Desku, shkruan Magazina.al.Një moment tejet interesant është kur Sinani e pranon një letër nga një person. Përmbajtja e saj tejet emocionese saqë Sinani përlotet. Por befasinë më të madhe qëi është bërë Sinanin do ta kuptoni të dielen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *