Çifti dëgjon zhurma të çuditshme nga papafingo e tyre dhe vendos një kamera të fshehtë. Por ata u habitën kur panë pamjet

Jerome dhe Ashley Kennedy nga Pittsburgh jetojnë në nje shtepi te vogel me foshnjën e tyre 10 muajshe, kur papritur filluan të dëgjonin zhurma të çuditshme nga papafingo e tyre.

Në fillim, ata mendonin se zhurmat vinin nga shtëpia e fqinjit të tyre që ishte duke u rinovuar. Një ditë, Jerome vendosi ta merrte çështjen në duart e tij duke hetuar se nga vinin zhurmat.
Ai pastaj vendosi të instalojë një kamerë të fshehur në papafingo
Sidoqoftë, ai kurrë nuk mendonte se do të zbulonte një të vertete te tmerrshme rreth zhurmave.

Kur Jerome kontrolloi pamjet nga kamera e fshehur,zbuloi se fqinji i tyre kishte qenë duke kërcyer në papafingon e tyre dhe duke pergjuar ciftin në dhomën e tyre të gjumit.

Ky burre u identifikua si Robert Havrilla, 69 vjeç, i cili kishte hequr pjesën e murit që ndante shtëpinë e tij dhe shtëpinë e çiftit, dhe e zëvendësoi atë me një copë druri të lehtë.
Ata zbuluan edhe vrima të vogla që ishin shpuar në muret e dhomës së tyre të gjumit.

Pas dëshmive konkrete nga kamera e fshehur, Robert u arrestua nga policia.