Gruaja u cudit kur pa bashkëshortin e saj duke fjetur me ngjitëse te goja. Por ja si qëndron e vërteta rreth tij!

Besimi dhe toleranca janë thelbësore për një martesë të lumtur dhe të gjatë. Gjithkush ka të metat e veta dhe për të mbajtur një martesë të fortë, ne duhet të jemi në gjendje të tolerojmë papërsosmërinë e partnerit tonë dhe të mësojmë të përmirësojmë veten në të njëjtën kohë.

Një nga shembujt e përsosur të tolerancës në nje martesë shihet në këtë histori.

“Babai im gjithmonë ka punuar shumë për të mbështetur familjen tonë. Puna e tij është e vështirë dhe kërkon shumë energji. Me kalimin e kohës, ai kthehet në shtëpi dhe shkon për të fjetur, ai gjithmonë gerhet. ”

“E gerhitura e tij me ze te larte e inatos nenen time. Ajo nuk mund të fleje mirë ,nëse fle në të njëjtën dhomë me babanë tim, kështu që babait tim i duhet të fleje në dhomën tonë të ndenjes “.

“Megjithatë, sot, nëna ime shkoi në dhomën e saj të gjumit dhe u trondit nga pamja e babait. Me sa duket, babai im fle me gojën e tij të mbuluar me ngjitese! ”

Rezulton se babai im e kupton se gërhitja me zë të lartë e shqetëson nënën time dhe, ndërsa ai dëshiron të fleje në të njëjtën dhomë me nënën time, ai e mbulon gojën me ngjitese, kështu që ai nuk do të gërrhase “.

“Nëna ime është e befasuar dhe e prekur nga veprimi i babait tim. Ajo shpejt heq ngjitesen prej gojës së tij. Kjo është dashuri.”

Historia e tij prek zemrat e shumë perdoruesve te internetit, veçanërisht ato çifte që ndodhen në të njëjtën situatë.