Kamarierja punon teksa ishte shtatzënë, por pasi të ftuarit largohen ajo nuk mund ti besonte syve kur sheh shënimin në faturën

Njerëzit me zemër të ndershme janë kudo. Kur një kameriere në Arizona po I shërbente një klienti, ata biseduan, dhe ajo e kuptoi se ata kishin disa gjëra të përbashkëta. Ajo nuk e priste që klienti të linte një shënim të ngrohtë nga zemra dhe një bakshish mjaft të mirë.

Në dhjetor te vitit 2016, Sarah Clark, një kamariere dhe bufetiere në Pita Jungle pranë Interstate 17 dhe Rruges Happy Valley , u surprizua kur nje kliente I la asaj nje mesazh.

Clark ishte duke I sherbyer nje klienti shtatzene e cila kishte qene dhe disa hgere me perpara ne restorant, dhe ato kishin folur per shtatzanite e tyre. Ajo ishte 9 muajshe shtatzene ne ate kohe dhe ishte duke pritur femine e saj te pare, Rosalie, ne Janar te 2017.
Kur gruaja qe ishte e shoqeruar nga mamaja e saj, iku pasi mori nje porosi, Clark vuri re se klientja kishte lene nje bashkish te majme dhe nje mesazh.
Gruaja I dhe 900$ bakshish per nje fature 61.3$ dhe kishte shkruajtur “keto jane parate e zotit. Ai na I dha ne ne menyre qe ne te ti jepnim ty.Zoti te bekofte”

“Une nuk mund te besojan ate qe po shikoja sepse ne rradhe te pare ishte nje shume e madhe parash” Clark I tha KPHO. 900$ jane shume para. Mu desh pak per te vendosur dhe pasi e bera qava per pak.
“Shpesh degjon per keto gjera qe ndodhin, por kurre nuk e pret te jesh marresi I tyre. Eshte nje ndihme shume shume e madhe per mua dhe familjen time” shtoi ajo.

Clark nuk do te paguhet per lejen e shtatzanise se saj. Per me shume, partneri I saj ka bere nje operacion ne gju, qe do te thote se ato te dy ato nuk do te merrnin te ardhura per disa kohe.

Clark tha se ajo I kishte treguar klientes per gjendjen e saj disa kohe me perpara.

“Nuk e di nese ajo e ka kuptuar me te vertete se sa shume na ndihmoi kete periudhe” tha ajo. “Une ne leje lindje dhe bashkeshorti pa pune, eshte thjesht…ne nuk do te merrnin asnje te ardhur. Keshqu qe kjo do ten a ndihmoje me qerane dhe faturat e tjera si kjo.

Si nje e punesuar e Pita Jungje per 7 vjet, Clark ka kaluar shume kliente bujare, por asnje deri ne kete shkalle, tha ajo.

Mirenjohje per gruan qe I e dha asaj nje ndihme. Eshte me siguri nje bakshish qe Klark nuk do ta harroje kurre.