Mbajeni emocionet, dëgjojeni se çfarë zëri ka ky djalosh dhe sa bukur këndon

Është i ri me moshë, por me zërin që ka lë nën hije shumë yje të estradës shqiptare, shkruan Gazeta NewBorn.
Quhet Ardit Imeri, por me zërin që ai ka premton shumë.
Kënga e tij prej coveri është pëlqyer shumë në publik ku ka marr edhe shumë komente përkrahese.

Kenga