Harrone Bleron dhe Shkurta Gashin, shikojeni se si e këndojnë këngën ‘5 minuta’ Erjad Karpuzi dhe Agnesa s (Video)

Thuajse të gjithë e kemi dëgjuar, e shumë kush edhe ia di tekstin këngës ‘5 minuta’ të cilin e këndon Blero bashkë me Shkurta Gashin.
E këtë këngë në një version tjetër e kanë sjellur edhe dy talentët e rinj të estradës shqiptare, Erjad Korpuzi dhe Agnesa Desku.
Ata këtë këngë e kanë përformuar në studion e emisionit n’Kosovë Show.