Hedh kënaçen në tokë në prezencë të pastruesit të rrugëve, ky veprim i kushtoi shtrenjtë (Video)

Puna e secilit njeri duhet të respektohet, e në veçanti e atyre që kujdesen për pastërtinë dhe mirëmbajtjen e rrugëve të qytetit në të cilin jetojmë.Por nuk ndodhi kështu me një qytetar të pandërgjegjshëm i cili në prezencë të pastruesit të rrugëve hedh në tokë një kënaçe, dhe ky veprim nervozoi tej mase pastruesin i cili i kërkon ta kapë dhe ta hedh në shportë, transmeton Telegrafi.

Por ai refuzoi të bëjë një gjë të tillë, madje e provokoi pastruesin duke e shkelmuar kënaqen në një shenjë injorance dhe mos respekti.Ky i ri kurrë nuk kishte menduar se veprimin që e bëri në prezencë të pastruesit do t’i kushtojë shtrenjtë, pasi pas fjalosjes me pastruesin goditet me shishe në kokë.
Pas këtij incidenti, pastruesi insiston që miqtë me të cilët ishte ky i ri i papërgjegjshëm ta marrin kënaçen dhe ta hedhin në shportë të mbeturinave. /Telegrafi/

Pastruesi