Vajza refuzon djalin që po lante makinën luksoze, por kur zbulon se është e tij…(VIDEO)

Eksperimentet sociale në Amerikë tregojnë vërtetë sesi janë njerëzit. Një djalë në SHBA ka qenë duke larë makinën e tij luksoze dhe ngacmon një vajzë që kalon aty pranë.

Ai i kërkon të dalin por ajo i thotë se ka një të dashur dhe se është besnike, pasi mendon se djali është thjesht punonjës lavazhi. Mirëpo, kur kupton se makina është e tija, ndryshon mendje.
Më poshtë shihni pamjet në Video: