Familjarët E Elvana Gjatës Më Në Fund Flasin Për Ngjarjet E Fundit Ja Cfarë Thotë Nëna E Saj

Ngjarja në ish boll u u bë top lajm në media për shkak të përfshirjes së këngëtares së famshme, Elvana Gjata.

Ka një kohë të gjatë që nuk është dëgjuar për të, por së fundi janë prindërit e saj ata që kanë folur për vendodhjen e saj para policisë.Prokuroria ka pyetur nënën dhe babain e këngëtares Elvana Gjata, e cila ende nuk është marrë në pyetje nga organi i akuzës, pasi ajo ndodhet jashtë vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *