Hajduti më fleksibil që keni parë deri më tani, futet në lojën elektronike dhe vjedh lodrat

Ky me siguri ka thyer ligjet e fizikes, pasi veprimi që ka bër ka habitur të gjithë.
Një burrë në Taivan zbuloi një mënyrë interesante për të “fituar” një lojë elektronike e cila ishte e mbushur me lodra, transmeton lajmi.net.

Kamera e sigurisë ka kapur hajdutin me fleksibil që është futur në makinë përmes hapjes së bombolave ​​të çmimeve.

Pasi hyri brenda, njeriu kapi një arushë lodër dhe përsëri del nga aty se nga hyri. /Lajmi.net/