Nëna nga Kosova ‘çmend’ Zvicrën, lind 6 fëmijë: Ja çfarë bëri shteti

Një grua shqiptare ka bërë mrekullinë, por është bërë edhe kryelajm i mediave europiane, pasi ka lindur jo pak por 6 fëmijë.
Nëna nga Prishtina ka lindur gjashtë fëmijë në Zvicër dhe shteti zviceran duket se është mjaft i lumtur për këtë.

Për këtë, shteti zviceran ka vendosuur që të kryejë të gjitha detyrimet për të gjithë fëmijët deri në moshën 18 vjeçare, duke përfshirë edhe shkollimin.
Nga spitali, bëhet me dije se nëna është mirë me shëndet dhe foshnjat po ashtu.