Ta ndihmojmë Adrianin, Nëse nuk mundeni Një “Shpërndarje” Nuk të kushton asgjë!

27 vjeçari, Adrian Maraj nga Vrella e Istogut, vuan nga Dg NEURALGIA PERSTENSPARETIS THORACIS secravich pp.pectus excavatum. Pas dy operacione, Adriani duhet operuar urgjent jashtë vendit për të tretën herë, pasi që operacioni itretë është i rrezikshëm, dhe duhet të kryhet në spitalin “Medicana Hospital”,në Turqi. Për operimin e tij në Turqi nevojitet shuma prej 30.000 euro, dhe të ardhurat për familjen e Adrianit janë të pa përballueshme.

Nga ana tjetër, jetae tij çdo ditë e më shumë po përkeqësohet, andaj jeta e tij varet edhe nga njerëzit vullnet mirë. Kërkojmë ndihmën tuaj, t’ia kthejmë buzëqeshjen Adrianit që të jetojë me të gjithë si ne! Nr. i xhirollogarisë ACCOUNT NUMBER1506001005293811 SWIFT CODE RBKOXKPRXXX IBAN NUMBER XKO51506001005293811 Ardian Maraj Nr.kontakues +38344407425 Soruce: Telegrafi.com