Gena i propozon martesë Genta Ismajlit para publikut (Video)

Gena njihet jo vetëm për zërin e këngët e bukura por edhe për shoun dhe atmosferën e këndshme që krijon në çdo ambient ku ndodhet.

Kështu ka vepruar edhe në një koncert në Gjakovë ku artisti ishte i pranishëm së bashku me Genta Ismajlin.
“Genta Ismajli, sot po ta kërkoj dorën për martesë. A je dakord?”, thëret këngëtari me mikrofon duke marrë një “PO” nga Genta.
Natyrisht e gjithë kjo ishte në suaza të shakasë dhe krijimit të një atmosferë të mirë mes një numri të madh të publikut./GazetaExpress/
Videon e plotë mund ta ndiqni .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *