SHKON TË SHESË ROLEXIN E TIJ TË VJETËR, I MOSHUARI GATI SA S’QAN NGA ÇMIMI QË I JAPIN (VIDEO)

Një emision televiziv për vlerësimin e sendeve të vjetra të çmuara i ka dhënë emocione të forta një burri të moshuar, i cili kishte shkuar për të vlerësuar orën e tij Rolex që e kishte blerë disa kohë më parë.

I moshuari kishte blerë një GMT Master Model Rolex për 120.35 dollarë në vitet ’60 kur ishte në Gjermani, pasi rreshteri i tij i tha se ato ishin orët më të mira që ishin prodhuar ndonjëherë dhe duke qenë ushtarak, burri i besoi preferencës dhe këshillës së rreshterit të tij, ndaj bleu orën.

Pas shumë vitesh për më shumë detaje shikoni videon…