Bëni shamitë gati, Lorik Cana mesazh emocionues për ushtrinë e Kosovës

Deputetët e Kuvendit të Kosovës i thanë po transformimit të Forcës së Sigurisë së Kosovë në Forca të Armatosura.
Ish-kapiteni i Kombëtares shqiptare, Lorik Cana ka bërë një dedikim special dhe ndihet i lumtur për formimin e ushtrisë në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *