E gjithë familja del e vallëzon në borë me rroba banje

Bora që kishte rënë në Kaliforninë e Veriut nuk e kishte ndalur këtë familje katër antarëshe që të vallëzonte jashtë.
Një stuhi dëbore nuk e ndaloi këtë familje të Karolinës së Veriut nga vallëzimi në kostumet e tyre të larjes, transmeton lajmi.net.

Në video ju mund të shihni se si burri me gruan e tij dhe dy vajzat dalin në oborrin e tyre dhe vallëzojnë në borën që kishte mbuluar Karolinën e Veriut këto ditë.
Shikoni familjen se si tregojnë lëvizjet e tyre në dëborë. /Lajmi.net/