Surprizë! Presidenti ua bën dhuratë punëtorëve, 20 milionë dollarë (Foto/Video)

Presidenti dhe ish-drejtori ekzekutiv i Bayada Home Health, i cili është në procesin e kthimit të kompanisë së tij miliardëshe në një organizatë jofitimprurëse, njoftoi të martën se do të japë 20 milionë dollarë për 32,000 punonjësit e tij.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për shpërblime të cilat arrijnë deri në 8,500 dollarë për një terapist fizik dhe gati 7,000 dollarë për një infermiere veterane. Ekzekutuesit marrin më shumë.

Është një mënyrë, tha Baiada, për të treguar “mirënjohjen dhe vlerësimin e thellë” të tij për punëtorët që kanë ndihmuar kompaninë të kujdeset për njerëzit në shtëpi që nga viti 1975.
Siç thuhet më tej, një staf i kaloi zarfat disa punonjësve në skenë që prisnin në pritje të “dritës së gjelbër” të Baiada për t’i hapur ato dhe për të parë se çfarë do të merrnin.

Merari Singh, një menaxher i operacioneve klinike, i cili gjithashtu punon në fundjavë si një infermier, u trondit dukshëm pas njoftimit.

“Ai kurrë nuk përfundon të më surprizojë mua”, tha Singh, 42 vjeç, i cili ka qenë me kompaninë për shtatë vjet.