Trembet Tuna dhe i ikën truri: ‘Idiot… puro idiot’ (VIDEO)

“Chonga” është ndër projektet e fundit muzikore të këngëtares Altuna Sejdiu.

E ftuar sonte në emisionin “Xing me Ermalin” Tuna foli pikërisht për këtë projekt, për të cilin tha se i është kushtuar gjinisë femërore.

Por ndërkohë që fliste për këngën ka qenë Soni ai i cili ka trembur keq këngëtaren, e cila filloi të bërtiste dhe e quajti atë idiot.

“Idiot, kushdo që ishe ti ishe idioti më i madh”, tha Tuna.

Kjo ishte hera e dytë gjatë emisionit që Soni trembi Tunën në kuadër të festës “Halloween”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *