“Milioneri arab më ofroi 50 mijë euro për një natë”, rrëfehet prezantuesja e famshme (Video)

Sheikët arabë janë të njohur nga të gjithë për pasurinë e tyre multimilionëshe dhe këtë e shfrytëzojnë për pasur marrëdhënie seksuale me vajza të reja dhe të njohura.

Kështu, Lauren Goodger ka deklaruar se një milioner arab ia ka ofruar 50 mijë euro për një natë.Goodger është prezantuese e famshme në Angli, por ajo që e bëri më të njohur ishte publikimi i një videoje të nxehtë me ish0të dashurin e saj, Jean McLean në fillim të këtij viti ,a do ju besohet edhe juve se cka thote kjo prezantuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *