Pas dasmës së improvizuar të Mimozës me Adrianin, si për inat shikoni çfarë bën Seldi!

Seldi konfirmon lidhjen me këtë postim?Prej pak kohësh qarkullojnë fjalë për një marrdhënie më shumë se shoqërore mes Seldi Qalliut dhe Keisi Mejdinit.

E tani që lajmi për një projekt të përbashkët muzikor mes tyre është konfirmuar, Seldi po na jep indicie që edhe pretendimi për një histori mes tyre mund të jetë i vërtetë.

Të paktën kështu mendojmë pasi ai ka postuar në story-n e tij të Instagramit këtë video të Keisit duke u bërë nuse, me mbishkrim “Vajza ime e bukur”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *