Shikoni përballjen e dy rrëqebujve

Skena u kap në një rrugë pranë Liqenit Avery, midis Ontario, Kanada dhe Michigan, në Shtetet e Bashkuara.

Një video ku tregon dy rrëqebuj që përballen me guxim me njëri-tjetrin .

Me sa duket, ekspertët sugjerojnë, se këto britma beteje janë një mënyrë për të luftuar territorin.

Shikoni videon më poshtë.