CoinCasa, vendi ideal për festat e fund vitit

CoinCasa, një brend i njohur Italian është vendi qe krijon dhe përzgjedhë koleksione te ndryshme duke u frymëzuar nga vendet e gjithë botes.
Dekorimet me elegante për festat e fund vitit i gjeni ne CoinCasa duke iu dhuruar momente festive.

Dyqani gjendet ne Prishtine tek Albi Mall kati 0, si dhe ne Prizren tek Abi Çarshia.