Dhëndri godet me shp.ullë nusen, të ftuarit e duartrokasin (VIDEO)

Në një rajon të Turqisë ekziston një traditë e çuditshme. Ditën e dasmës, kur nusja arriti në oborrin e shtëpisë së dhëndrit, në prani të gjithë të ftuarve, dhëndri duhet të godasë me sh.uplakë nusen.

Pasi nusja ulet dhe dhëndri ia heq vellon, ai i bie me shu.plakë asaj, për të përmbushur kështu traditën e çuditshme.
Mirëpo e keqja nuk përfundon këtu.

Të gjithë të ftuarit e duartrokasin këtë veprim të “shëmtuar”.
Videoja e njërës prej këtyre ceremonive po bëhet virale në rrjetet sociale, ndërsa shumë njerëz po e dënojnë si një krim të vërtetë.