Nxënësi që dikur punonte në McDonalds, sot shëtit me Bentley dhe i ka blerë nënës shtëpi

Një nxënës ka fituar qindëra mijëra sterlina duke bërë shitblerje online nga dhoma e tij e gjumit, teksa punonte me kohë të pjesshme McDonald’s.
Robert Mfune ishte 16 vjeç kur mësoi rregullat bazë të tregtisë online pasi iu përgjigjej telefonatave në një firmë financiare pas mësimeve.

Ai nisi të bënte tregti nga shtëpia e tij në Southampton në moshën 17-vjeçare dhe ka bërë mjaftueshëm para për të blerë një Bentley 130.000 funtash pasi kaloi Nivelin A.
Mfune i ka blerë tani mamasë së tij një shtëpi 130.000 funtash dhe një makinë, dhe është bërë milioner përpara se të mbushë 20 vjeç.