Shk.on të bëjë radiografi të bijës, mamaja e 20 vjeçares shok.ohet nga ajo që sheh

Sydney Allen, 20 vjeç, nga Clearëater, Florida, është bërë virale në rrjet për shkak të një ngjarje të ndodhur në spital. 20 vjeçarja kishtë bërë “pisrsing” në thithkat e gjinjve të saj, në qershor, si dhuratë ditëlindjeje nga motra e saj, por këtë e kishin mbajtur të fshehtë nga prindërit e tyre të cilët i kishin pak konservator.

Sidney thotë për “Buzzfeed Neës”: “Meqë zakonisht mbaj veshur këmishën time, mendova se do të ishte një sekret shumë i lehtë për të mbajtur”.

Për fat të keq, gjithçka ndryshoi kur ajo shkoi për një radiografi rutinë me rreze X dhe mori me vete nënën e saj.

Ndërsa Sydney ka syringomyelia , një simptomë e rrallë që mund të krijojë ujë në palcën kurrizore, mjekët duhet t’i bëjnë radiografi me rreze X. Por, Sidney nuk e dinte se rrezet X i tregojnë të gjitha metalet. Ndaj, kur doktori i dha grafinë, dy vathët ishin shumë të qartë në të dy thithkat e saj. /albeu