Sot sillet si “gangster” kuzhine, por çfarë punonte shef Renato kohë më parë

Shefi i njohur i kuzhinës Renato Mekolli, ka bwrw bujw tw madhe me emisionin “Hell Kitchen”, ku luan rolin e njw shefi agresiv qw wshtw gjithmonw duke u zwnw me punonjwsit.

Së fundmi ai ka qenë i ftuar në emisionin “Thumb”, ku ka zbuluar se për të arritur deri këtu, i është dashur një rrugë e gjatë dhe se ka ndërruar profesione nga më të ndryshmet, të cilat e kanë ndihmuar të bëhet ai që është sot.

“Unë kam shitur gërvisht dhe fito. Kam punuar edhe si murator me babin ne Greqi. Por kam larë edhe pjata dhe kjo pjesa ‘Ua ka larë pjata ua kështu ua ashtu’, më duket shumë false te njerëzit. Dhe situata e showbiz-it shqiptar, sepse bëjnë sikur kanë filluar gjithmonë nga lart. Ndërkohë ne jemi një vend kaq i varfër. Dhe i shikon të gjithë me veshje te bukura me rroba të mira. Por ata s’kanë bukë të hanë dhe shumica shesin pordhë”, është shprehur Renato. /albeu.