Vajza parkon makinën ku dëshiron ajo, karotreci nuk ka çfarë t’i bëjë, nuk do ta besoni arsyen se pse

Ajo përdori një truk shumë të mençur, për të shmangur marrjen e veturës nga karrotreci. Kjo vajzë ka parkuar makinën aty ku ka dashur, duke përdorur një truk.
Mençuria e saj, ka bërë që karrotreci nuk mund t’i bëjë asgjë. Shikojeni videon dhe kuptojeni pse.

Parkimi