Një natë me Adelina Berishën apo Baby G? Stine nuk mendohet fare dhe zgjedh

Stine ka zgjedhur në mes emrave të njohur të estradës.
Këngëtari shqiptar, Stine në rubrikën “Kë zgjedh” të emisionit “Mirage” bëri zgjedhje tejet interesante, shkruan lajmi.net.

Në pyetjen se me kë do kalonte një natë, Adelina Berishën apo Baby G? Stine nuk mendohet fare pasi ka një simpati të madhe për njërën prej artisteve.
Këtë dhe të gjitha përgjigjet e tjera të Stines mund t’i mësoni duke e shikuar rubrikën e mëposhtme. /Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *