E pabesueshme se çfarë bën në borë “Audi Quattro”, tërheqë edhe kamionin (VIDEO)

Prodhuesi gjerman i veturave “Audi” ka bërë revolucion nëkëtë indrustri.
Veturat “Audi” të të gjithë modeleve shquhen për konfort, fuqi, shpejtësi dhe qëndrueshmeri.

“Audi” po ashtu vlerësohet si vetura më e mirë për kushtet dimërore.
Shikoni se çfarë është në gjendje të bëjë një “Audi Quattro”.