Kujdes të madh kur të bleni! Edhe kjo u pa në ETC, shokohet konsumatori

Një lexues i Periskopit ka shkruar në adresën në Facebook duke raportuar një ndodhi të tmerrshme në një prej prej qendrave më të mëdha të mallrave në vend, ETC.

E.A. shkruan se në një paketim të orizit, siç mund të shihet edhe nga videoja më poshtë, janë evidentuar insekte që lëviznin brenda. Kjo e tregon nivelin e kujdesit ndaj mallrave, të cilat mund t’i helmojnë qytetarët, shkruan Periskopi.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Ky është mesazhi i plotë, i përcjellur edhe me videon më poshtë:

M falni per pengesen deshta t ju informoj për nje lajm qe ka ndodhur sot ngjarja osht në marketin në etc në vranjevc në kodrën e trimave me produktin e orizit mbrenda paketimit te produktit kishte insekte.

Produktet