Kur fëmija këndoi më mirë se Ibrahim Tatlises në duet

Ai njihet si mbreti i muzikës kudo në botë. Por a e keni menduar se ka të tjerë që mund ta sfidojnë atë.
Ylli i muzikës turke, Ibrahim Tatlises kishte kënduar në duet me një djalë të vogël 9 vjeçar.

Dhe për çudi djaloshi i vogël e kishte mahnitur këngëtarin e madh Tatlises, transmeton Gazeta Express.
Shikojeni videon: