Vajza takon ujkun e madh në pyll, nuk priste që të ndodhte kjo

Kur kjo femër pa një ujk të madh duke qëndruar vetëm në borë, ajo bëri atë që shumica prej nesh ndoshta nuk do të guxonim ta bënim.
Doli se ky ujk i do shumë njerëzit dhe i pëlqen që të përqafohet me femra më shumë sesa me meshkuj.

Duket se ujku doli të jetë një anëtar i Qendrës së Kafshëve të Egra në Kolorado, SHBA dhe se kur nuk ka me çfarë të argëtohet, ai del të shëtisë nëpër Koloradon me borë, transmeton Gazeta Express.

Femrës në video, Danielle, i pëlqen shumë që të jetë përreth këtyre kafshëve të mëdha. Edhe pse duket i frikshëm në shikim të parë, nëse e trajtoni me respekt dhe mirësi, ai do t’ju trajtojë njëjtë.

Shikojeni takimin e saj me këtë ujk: