E mbani mend Robertin e ‘Familjes Moderne’, ja sa ka ndryshuar ai

Seriali vendor “Familja Moderne” filloi të emitohet që në vitet e pas luftës në Kosovë. U transmetua për një kohë të gjatë në televizionin publik në RTK.
Arriti një shikueshmëri të lartë por më pas u ndërpre, duke lënë një “mangësi” tek shikuesit e tij.

Lloj-lloj personazhesh luanin në këtë komedi vendore. Përkrah shumë aktorëve të njohur luante edhe Lekë Berisha apo i njohur si “Roberti”.
Për ata që nuk ju kujtohet “Roberti” ishte djali i haverit dhe problematikut “Ardit”, apo “Armond Morinës.

Përndryshe Leka në realitet është fëmija i artistëve Fatos Berisha, regjisor, dhe Vjosa Berisha, aktore në teatrin kombëtar.
Tani Leka është rritur dhe ka ndryshuar krejtësisht sa që mezi do ta njihnit. Shikoni fotografitë që ai ka publikuar kohët e fundit në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *