Befasi, ja kush e refuzoi Mihrije Brahën?! (Video)

Mihrije Braha dhe Naim Abazi ishin të ftuarit e parë nga skena muzikore në Elite Show.
Pavarësisht intervistave të shumta gjatë gjithë këtyre viteve, çifti i dashur për publikun treguan disa detaje interesante.

Një ndër to ishte edhe deklarata e Mihrije Brahës se kush e ka refuzuar për një videoklip.

I vetmi këngëtar që nuk ka pranuar të ketë një spot së bashku me Mihrijen, është bashkudhëtari i jetës së saj.
Më poshtë shihni pamjet në Video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *