E refuzon për darkë, por kur sheh Mercedesin ndërron mendje

Kjo video është bërë para pak kohësh në Zagreb të Kroacisë, por ditët e fundit është bërë virale në rrjet.
Një djalë i ri e fton për darkë një femër që nuk e njeh.

Ai i kërkon një vajze të rastësishme në rrugë t’i tregojë ndonjë restorant të mirë në ato zonë dhe si shpërblim do e ftonte në darkë.
Fillimisht vajza është shprehur se nuk dinte asnjë restorant, por kur e pa se djali kishte një makinë luksoze të tipit “Mercedes Benz”, iu kujtua papritur një restorant.

Por, shikoni çfarë ndodhë kur ai ndërron mendje dhe e refuzon.