Gazetari shqiptar pyet a jeni fetar? Përgjigjja e le pa fjalë

Gazetari kontrovers Adriatik Kelmendi i cili shpeshherë ka marrë qëndrime anti Islame në raport me besimtarët musliman, por ai përmes një sondazh online në Facebook ka marrë një përgjigje që nuk e ka pritur.

Ai ka pyetur a jeni fetar? E në këtë janë përgjigjur 78% PO ndërsa 22% JO.

Ndërsa në pyetjen e dytë, se cila festë ju përshtatet më shumë Viti i Ri apo Bajrami ka marrë këtë përgjigje. Për Vitin e ri kanë qenë 26% ndërsa për Bajramin 74%.

Ky sondazh edhe pse me një numër relativisht jo të madh, dëshmon fetarinë dhe besimin e këtij populli, sikur dikur e dëshmoi regjistrimi i popullsisë ku mbi 96% të popullit të Kosovës i takon besimit Islam. Prandaj ata gazetarë, politikan, pushtetarë që mundohen të bëjnë strategji anti fetare muslimane e kanë dështimin shumë të shpejtë. Duhet ta kuptojnë se Islami dhe myslimanët kanë historinë dhe meritën e vet në këto troje./KohaIslame.com/