Kjo ju duhet të gjithëve: Si ta ndezni veturën me litar, kur ju është hargjuar bateria (VIDEO)

Të gjithëve që vozitin ose edhe familjarëve të tyre ju ka ndodhur të gjinden në një situatë të tillë: Kur vetura nuk ndez dhe planet prishen.

Shpesh, kur vetura nuk ndez, problemi qëndron tek bateria që është hargjuar dhe në videon më poshtë, e keni shembullin se si mund ta ndezni veturën kur nuk ka bateri.
Më poshtë shihni pamjet në Video: