Paraja e bën të veten, ja si i ka ndryshuar këta yje të futbollit (VIDEO)

Media spanjolle ‘AS’ ka publikuar një video të transformimit të disa futbollistëve përgjatë viteve. Me anë të asaj video, ‘AS’ përpiqet të tregon se si kanë ndryshuar disa futbollistë, pasi kanë fituar shumë para dhe janë bërë më famë në futboll.
Më poshtë shihni pamjet në Video: