Pamje si në film. Shikojeni çfarë bëri në prani të Xhesika Ndojës magjistari kosovar

Xhesika Ndoja dhe magjistari kosovar Ilir Ferizi kanë qenë të ftuar në emisionin “Kojshia Show”
Ferizi në këtë emision ka bërë disa gjëra të cilat e kanë habitur këngëtaren.
Për më shumë detaje shikojeni emisionin më poshtë.