Ja çka thot Remzie Osmani për Vjehrrën e saj…Nuk do ta besoni

Ajo është një nga zërat më të veçantë e më shpërthyes të muzikës popullore, por edhe si karakter është mjaftë e gjallë, shkruan “Kosovarja”.

Nëse i keni dëgjuar ndonjëherë këngët e saj, sigurisht e keni vërejtur që as tekstet nuk i ka bash të zakonshme.

Remzia nuk i këndon vetëm dashurisë, por edhe problemeve të saj. Në këngën “Burri për 7 gra”, që është një bashkëpunim mes dhe vëllaut, Nexhat Osmanit, këngëtarja ankohet në vjehrrë e kunata, shkruan “Kosovarja”.

Kjo është një këngë jo fortë e dëgjuar e popullarizuar, por mjaftë interesante dhe që nxjerr në pah problemet reale mes çifteve, ankesat, e gjërat e kësaj natyre.
Më poshtë shihni pamjet në Video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *