Ky është fëmija i paftuar n’Kosovë Show që me zërin e tij la pa fjalë të gjithë [Video]

Këtë javë n’Kosove Show mysafirët e radhës ishin Mentor Kurtishi dhe e ashtuquajtura Gugu. Por, në protagonist të emisionit u shndërrua fëmija që erdhi i paftuar dhe mahniti të gjithë me zërin e tij.
Këngëtari Mentor Kurtishi tha që nuk do të bëjë këngë “vajtuese” deri në vjeshtë, pasi nikoqiri Shpëtim Desku i tha parapraksith që është pranvera është ndjeshme për dashuri.

Ndërsa kengetarja Gugu premtoi se verën që po vjen do të ketë risi nga ajo.
Por, ishte fëmija i paftuar nga Shpetimi, që doli në skenë dhe me zërin e tij mahniti të gjithë të pranishmit.

Për më tepër shikojeni emisionin e plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *