Me apo pa mjekër? Ja se si femrat i pëlqejnë meshkujt

Ky rezultat është nxjerrë pas një studimi nga “Journal of Evolutionary Biology”, ku pyeti 8.500 femra të cilët vlerësuan meshkujt me mjekër dhe ata pa mjekër.
Meshkujt me mjekër janë më tërheqës për femrat se sa ata pa mjekër.
Rezultati ishte vërtetë i habitshëm pasi të gjitha femrat e pyetura preferonin meshkujt me mjekër./Albeu.com/