Momenti kur ‘çartet’ Shpetim Desku, ia ndal muzikën Aida Docit, ja arsyeja (Video)

Këtë javë n’Kosove Show mysafirët e radhës ishin Mentor Kurtishi dhe e ashtuquajtura Gugu.
Por si githmonë, Aida Doci nuk ka munguar as këtë javë. Ajo është bërë e përhershme në emision dhe si çdo herë ka kënduar një këngë. Për më tepër shikojeni emisionin e plot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *