Njeriu tremb ariun (VIDEO)

Në Kaliforni është dëshmuar edhe një herë se kafshët kanë frikë nga njerëzit.
Befasitë pëlqehen dhe shpërfillen varësisht nga personaliteti i njeriut. Por, në të dy rastet, reagimi i brendshëm nuk mungon.

Në rastin e parë, ajo është një ndjesi që na shumëherë shoqërohet me frikë, si tek njerëzit, ashtu edhe tek kafshët.

Megjithëse shumë nuk pajtohen, thuhet që kafshët kanë frikë nga njerëzit, gjë kjo e cila vërtetohet më së miri nga pamjet e videos së mëposhtme ku shohim se si një ari trembet nga takimi i rastësishëm me një person.

Ngjarja është regjistruar në Kaliforni ku shohim se kemi një reagim të menjëhershëm nga të dy palët, nga kafsha dhe personi që ka dalë përballë.
Më poshtë shihni pamjet në Video: