Me siguri se keni vënë re! E bëri kastile apo padashje?! Batuta e Luanës në emision do t’ju

Me siguri se keni vënë re! E bëri kastile apo padashje?! Batuta e Luanës në emision do t’ju

Çunat e “Threedots” zbuluan shumë gjëra rreth tyre në emisionin e Luana Vjollcës. Flori, Bruno, Klajdi e Vicky dhanë përgjigje për disa gjëra që me siguri nuk i dinit më parë për to.

Në një pjesë të emisionit çunat kishin tabela në duar me emrat e njëri-tjetrit dhe duhet të ngrinin emrin e atij që mendonin. Ata fillimisht s’po e kuptonin se si ishte loja dhe teksa Luana po ua shpjegonte bëri një batutë që i shkriu të gjithë së qeshuri.

Luaan tha që djemtë do kthejnë tabelat për çdo pyetje që do bëjë ajo. Çunat menduan se do e ngrinin tabelën secili me rradhë, por Luana pasi tha të katër përnjëherësh, për të krijuar një atmosferë gallata tha: “KATËRSHE”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *