Mihrije Braha shpërthen tollumbacet në prehrin e Naimit (Video)

Mihrije Braha dhe Naim Abazi kanë dhuruar spektakël në emisionin në Shqipëri.

Çifti kanë qenë të ftuar në emisionin ‘Shiko kush luan’, ku janë paraqitur pa komplekse dhe kanë dhuruar spektakël.

Një ndër lojërat e emisionit ka qenë edhe të shpërthejnë tollumbacet në prehërin e partnerit, sfidë të cilën e kanë realizuar pa u hamendësuar e ku kanë sjellë shumë skena qesharake dhe ndonjëherë të pa përshtatshme:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *